donderdag 20 maart 2008

Nog 11 te gaan

Donderdagmorgen. De juffrouw wordt normaal geluimd wakker, kijkt TV,laat zich wegen, koortsnemen en bloeddruknemen zonder morren. Had al schrik dat het verbrod was, neen niks aan de hand. Ze wast zich, kleedt zich en zet zich in de gang. Gaat mee met de kiné naar de kinézaal en als ze terugkomt is de bomma van Karim op bezoek. We halen wat leuke herinneringen aan Karim op en rond 11 u komen ze zowaar al bloedprikken !!!!! Dat wordt dan misschien vroeger naar huis dan gepland ! Ze staat op scherp want dat zou een meevaller zijn.
En ja hoor tijdens de tour zegt Dr. Renard dat haar bloedspiegel op 0,10 staat.Yep we kunnen naar huis. Papa is nog onderweg naar GHB samen met Nicole, Linda en Kelly. Als ze aangekomen zijn besluiten we in de cafetaria iets te gaan drinken en we nemen de bomma mee.
Sarah krijgt zowaar honger van al die geurtjes in de cafetaria en eet met gemak twee sandwiches met salami op en 't smaakte. Afscheid genomen van de bomma die terug naar Antwerpen moet en dan richting home sweet home. In plaats van de gebruikelijke Quick wordt het puree met koninginnehapjes de Q is uitgesteld naar zaterdag want morgen is het Goede Vrijdag en de traditie wil géén vlees, hoewel zieken die genoten toch van een uitzondering niet? 'K zal het haar maar niet wijsmaken zeker ....