vrijdag 25 april 2008

Nr 8 loopt dus nu nog 7 te gaan !!

Dinsdag en woensdag plezante dagen, flavieke was goed gezind en alles verliep vlotjes. Les NW gehad enzo.
Donderdagmorgen naar dagzaal voor bloedname en wat bleek, ja ze had gelijk als ze goed stond dan mocht ze naar boven. Stilletjes hoopte ze dat haar plaatjes te laag zouden staan maar mispoes dikke poes ze stonden goed en dus mochten (moesten) we naar het 4de en werd er opgestart met de chemo MTX dwz vier dagen kliniek dus in princiepe tot zondagavond. En hoe zit het dan met volgende week spookte het door haar hoofd. Volgende week dus een weekje thuis en dan maandag 5 mei terug binnen voor nog een MTX. We hadden de valies niet bij dus ik in de namiddag rap over huis om de valies op te halen (die stond al klaar voor het geval dat). Marleen kwam ook langs met documenten van Villa Pardoes, we gaan dit eens rustig bekijken en wie weet eens een midweekje er tussen uit.
Vrijdagmorgen : Rx-thorax en volgens de dokters zag die er mooi uit. Verder Engelse les .en kiné Van het weekend zal het wel kalm zijn op de afdeling, geen les enz, de meesten naar huis en wij niet, dat wordt dan gecompenseerd door dat extra weekje van volgende week. En deze chemo heeft ze dan toch al weer gehad en nu schieten er nog 7 over, het mindert !
Jackie brengt een nieuw schema en we spreken met haar af dat Sarah woensdagmorgen naar dagzaal komt voor haar bloedprik (behoudens andere instructies van de dokters, je weet maar nooit)