donderdag 10 april 2008

Nog 8 te gaan - Aften in de aanval

Gisteren is Sarah dan toch naar oma en peter geweest. Ze heeft daar de ganse voormiddag in de veranda in de zetel gelegen en geslapen. De aften zijn serieus in opmars. Verdorie nog aan toe. Ik haat die aften, ze kan niet eten, amper drinken, heeft pijn, is lastig in één woord 't is helemaal niet leuk. Naar GHB gebeld en gevraagd of ze een laserbehandeling kon krijgen en ja de prof van tandheelkunde moest sowieso op de afdeling zijn dus wij tegen 18 u naar GHB, één behandeling is niet afdoende maar alle beetjes helpen en als ze al een ietsje kan eten en wat beter kan drinken dan slaat het misschien om. Ze heeft oa aften op de zijkanten van haar tong, leuk want onze tong schuurt constant tegen onze tanden en normaliter voelen wij dat niet maar met die aften is dat geen lachertje dus ons flavieke zit deftig te kreunen en te kozen, géén koorts gisteren dus Dafalgan gegeven tegen de pijn.
Vanmorgen was het weer stukken minder, niks gegeten van de ganse dag, enkel melk, water en cola gedronken. Vanmiddag is de huisdokter komen bloedprikken. Sarah heeft lichte koorts 37,4 - 37,6. Milkshake gemaakt ze heeft er redelijk van gedronken en dat is lekker fris in haar mond en verzacht dus wat de pijn. De prof gaf gisteren aan om toch te proberen 48 u te wachten voor de volgende laserbehandeling zal seffens nog eens naar GHB bellen om te zien wat ze daar vertellen . Normaal gezien zouden ze vandaag haar ziekenhuisbed terug komen halen maar ik heb dat vanmorgen afgebeld, nu kan ze beneden tenminste deftig liggen in dat bed en een dutje doen als het haar uitkomt anders in een clubzetel gedraaid liggen is ook niet dat.
Eens zien of we die aften aanval kunnen counteren 't is niet makkelijk . Vanavond dan toch nog eens naar GHB geweest voor een laserbehandeling, de dokter van wacht schreef ook Contramal retard pilletjes voor. Ze heeft een ietsiepietsie gegeten maar gene vette en is dan door de Contramal in slaap gevallen.