vrijdag 4 juli 2008

Voorlaatste chemo

Maandag 30 juni : binnen gegaan op hoop van zege. Aften zijn nog niet volledig genezen en haar mond is nog heel gevoelig. Bloedwaarden staan goed, enkel CRP nog te hoog. Er wordt niet gestart. Donderdag terug komen voor controle en eventueel opstarten van de voorlaatste chemo. Papa vertelt 's avonds dat peter ook thuis is.
Dinsdag 1 juli : gezien haar WBC op 6000 staan kan er een Quick af en ze eet er toch redelijk van ... We gaan ook langs bij een klasgenootje om het laatste deel van de cursus NW te gaan halen. Ook mailen we aan Sophie de cursus door.
Donderdag 3 juli. We gaan binnen voor "controle" en ze mag opstarten. Ze is wat pissig want een weekend op GHB is niet leuk over het algemeen is het hier dan zowat "doods" de meesten zijn naar huis en er is weinig of geen beweging. Er zijn weer een hele resem "nieuwe" patientjes op de afdeling waaronder verschillende pubers(eentje leukemie, eentje hersentumor en eentje . Het geeft een raar gevoel zo van stopt dit dan nooit. Lucie zegt dat het net is alsof als er een "contingent" gedaan heeft er zich een nieuw aandient. Akelig.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Sarah, Het is de voorlaatste en misschien wegen de laatste loodjes inderdaad het zwaarst. Het is inderdaad kl..e als je je weekend moet doorbrengen op GHB, want dan valt er inderdaad niks te beleven.
Zoveel nieuwe patiënten op den 341 is inderdaad niet leuk. Ik word altijd mottig als ik ze daar over de gang zie lopen met den "Bert".
Het beste nog en tot binnenkort maar weer.
High five van Big Ben

Anoniem zei

Hei Sarah en mama,

Komaan Sarah! Het aftellen kan beginnen!! We duimen voor je mee dat de aften een beetje in toom blijven!
Vele groetjes vanuit de kempen!
Kateen, Jenske en Co