maandag 23 juni 2008

VAKANTIEKAMP IN HET SPAWATER

Vrijdagavond berichtje naar Lieve en Bianca gestuurd dat Sarah niet mee kan naar Spa. Aften zetten zich door en ze voelt zich helemaal niet lekker, blijft het liefst van al in ons grote bed liggen. Heb alle moeite van de wereld om haar uit bed te krijgen laat staan haar te doen eten of drinken. Ze begint lichtjes koorts te krijgen 37,9 - 38,2. Dat beloofd.
Zaterdagmorgen. 's Morgens vroeg telefoon van peter : hij heeft de dokter laten komen en moet naar de kliniek naar GHB, of Danny hem wil naar GHB wil brengen. De dag kondigt zich al niet al te best aan. Weer blijft ze de ganse dag boven in ons bed liggen. Haar gezicht is gezwollen, net alsof ze met een of andere abces zit . 's Avonds vraagt ze of het toch niet beter is om eens naar GHB te bellen, ze voelt zicht niet lekker, heeft wat diarree en haar temperatuur :38,5. Dus gebeld en binnen gegaan. Pijnpomp, glucose, opgestart, zondagmorgen plaatjes bijgekregen en Difulcan tegen schimmelinfectie en afwachten. WBC waren al naar 1300 gestegen dat is al in de goede richting maar ja de bestaande aften moeten genezen, zolang er geen bijkomen zitten we al redelijk goed en die zwelling komt van een reuze krater vooraan in de mond.
Peter hebben ze ook op GHB gehouden voor een aantal onderzoeken waaronder darmonderzoeken.
Zondagmorgen slecht geslapen koorts is weg, zucht nu de rest nog. 's Middags komen nonkel Gunther & Co samen met oma op bezoek. Ze zijn ook bij peter geweest, die ligt zich op te jutten in zijn bed met een heleboel doemscenario's die door zijn hoofd spoken. 't Ja de aard van het beestje. Ook tante Tal en nonkel Edmond komen langs en zorgen er voor dat oma terug thuis geraakt. 's Avonds zien we beelden van het vakantiekamp in Spa op het nieuws. We herkennen verplegendpersoneel en collegapatiëntjes, blijkt wel een leuke bedoening te zijn. Maar ja, misschien dat we nog na kunnen reizen of een dagje op bezoek gaan of zo. We zien wel hoe het verder gaat en wanneer we naar huis mogen. Voorlopig is het kamp GHB.

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Sarah, wij wensen je veel beterschap en snel ook.
En we duimen uit alle macht dat je toch nog mee op kamp kan.
Big Ben en co