zondag 8 juni 2008

4DE LAATSTE

Maandag 5/6 binnen. Alles lijkt normaal, aften zetten zich niet door, bloedwaarden ok, voeten ook ok dus wordt er gestart met de MTX.
Alles verloopt quasi "normaal" geen misselijkheid wel humeurigheid.
Printen bij Katrien de foto's uit van de trouw van het jaar en Hubert geeft zijn foto's ook door. We maken een soort plakboek van de foto's, geplakt zijn de foto's enkel nog de commentaar moet er bij "geplakt" worden, da's voor volgende week geen tijd gehad dit weekend, véél te druk.
Dinsdag komen tante Tal en nonkel Edmond op bezoek en ook de familie Vleminckx.
Woensdag resultaat bloedspiegel 0,26 = te hoog dus nog niet naar huis en hemoglobine 7,9 da's te laag, dat wordt morgen een biefsteack na het nemen van de bloedspiegel, dus wat langer blijven
Donderdag: wie verschijnt er daar : Bolleke maar zonder zijn Anouch. Deze keer is zij alleen op vakantie naar Aruba vertrokken (over 5 jaar was het Bolleke), hij moest dringend naar 't toilet en ondertussen was het vliegtuig zonder hem vertrokken (had zeker het vliegend fleurecijn of zo dat hij zolang op de pot is blijven zitten) enfin alle gekheid op een stokje :meneer was daar met.... Bloes!
Dat kind gelooft ook nog in van alles en nog wat en hoopt Bolleke wat"manieren" te kunnen bij brengen, hoewel ... zij kent er ook wat van hoor.
Vandaag is de oma jarig dus rijden we rechtstreeks naar oma om haar te gaan feliciteren. Tante en Edmond zijn er ook, tante ziet er niet al te best uit wat pipjes.
Vrijdag ganse dag rot weer regen en nog eens regen en 's avonds naar de Olmense zoo in de plensende regen.
Zaterdag trouw van nonkel Gunther en tante Sophie, redelijk laat geworden lagen om 3 u in bed
Zondag Vaderdag. Sarah geslapen tot de noen, wat dacht je. Heeft het zaterdagavond een paar keer moeilijk gehad, kan en mag niet dansen, vlug moe en had er de pest aan dat ze moe werd en niet meer kan feesten als voorheen dus peptalk dat dit wel terug zal beteren enz enz, geduld. Maar het is natuurlijk niet leuk als ze er weer eens met haar neus op geduwd wordt. Vic en Hilda hebben een bezoekje gebracht. En dan naar oma en peter en seffens naar bed om morgen aan de 3de laatste te starten, allez hopen we toch.

Geen opmerkingen: