vrijdag 29 augustus 2008

Examens

De examens begonnen 21 augustus. De tijd die Sarah er in gestoken heeft jawadde, ze heeft gewerkt. Haar studiemethode is alles neerpennen dus héél tijdrovend. Ze begon met Frans,dan Nederlands, op maandag Engels, dinsdag niks, woensdag Natuurwetenschappen en donderdag Wiskunde. Nederlands was een examen van meer dan 20 blz. brrr maar het viel naar eigen zeggen allemaal wel mee. Afwachten dus of het gelukt is. In de namiddag na haar examen sliep ze wel nog een paar uur het eist wel zijn tol.
Klasseraad op vrijdag 29 augustus om 8u30 na afloop zal men ons bellen om het resultaat bekend te maken. Om 9 u reeds telefoon : Sarah is geslaagd ! Ze is de koning te rijk, ze mag overgaan naar 5STW samen met haar klasgenootjes, zucht. Vraag me geen punten want die hebben we nog niet gekregen een rapport is voor ergens in de loop van volgende week. Bedankt iedereen voor het duimen, het heeft geholpen !
Hoe het terug naar school gaan zal verlopen is nog de vraag. Kan ze het fysiek aan om een ganse dag les te krijgen of niet. Nu slaapt ze in de namiddag wel vaker een uurtje of twee, toch teken dat haar lichaam het nodig heeft. Hierover met Mevrouw de Directeur gepraat en we zullen afwachten en het eerste trimester evalueren en misschien dat fameuze 5de jaar over 2 jaar spreiden als het nodig blijkt te zijn. Maar dat is toekomstmuziek.
Nu tijdens het weekend boekentas klaar maken voor een nieuw schooljaar. Jippie ! ze is in een opperbeste stemming.
We kijken ook uit naar de uitstapjes naar Bobbejaanland en Planckendael in september en oktober dan komen we Big Ben, Jana enz misschien weer tegen want op woensdagnamiddag zal er meer dan waarschijnlijk weinig "anciens" te zien zijn of wel ? Hoor mij "anciens" we zijn bezig van eind oktober 2007 en toch geeft het dit gevoel als je ziet hoeveel nieuwe patientjes er zijn 't is om van te huiveren en echt oneerlijk. Maar vandaag zitten we niet te dubben we maken er een mooie dag van, vanavond naar Eurofollies want daar komt haar favoriet Stan Van Samang optreden en die heeft ze een paar maanden geleden moeten missen want toen zat ze midden in de behandeling en ging het niet om naar een van zijn optredens te gaan. Dus vanavond, in de hoop dat de weergoden meewillen en anders met onze gummilaarsjes en onze zuidwester, gaan wij zingen ! Of het dit weekend dan nog zo warm wordt als de weerman voorspelt ? Wait and see !

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Sarah en mama,
Een heel dikke proficiat Sarah!!
Je hebt dat weer heel knap gedaan!!
Veel succes op school volgende week, geniet er van!
groetjes Katleen, Jens en Co

Anoniem zei

Hey Sarah,
Joehoe, héél goed gedaan.
We hadden ook niet anders verwacht zenne.
En nu fris aan een nieuw schooljaar beginnen.
Raar hé, alle patiëntjes die nu naar school terug "mogen" zijn superblij, terwijl andere kinderen zeggen, beik terug naar school.
We gaan er dan ook allemaal dubbel en dik van genieten.
Als ik binnenkort zelf kan schrijven stuur ik wel ook zelf een berichtje.
Groetjes,
Britt & Co.

Anoniem zei

Dag Sarah,

Goe gedaan meid!!!!!Je mag best trots zijn op jezelf. En die punten, dat is niet zo belangrijk, je mag naar het vijfde. Joepi, terug naar school!!!!!!
Veel plezier volgende week. Geniet dubbel, voor siel mee aub?!?!

Groetjes Martine