vrijdag 9 januari 2009

Nieuw Jaar!

We zijn het nieuwe jaar alweer begonnen ! De Kerstvakantie is voorbij gevlogen. Ze hebben Tongeren onveilig gemaakt. De eerste dag was het wat minnetjes toen miste ze ons nog maar de tweede dag hoorden we niks en kregen we uiteindelijk een berichte van kei neig en wreed plezant enz... ze had haar draai blijkbaar gevonden. En het is voor herhaling vatbaar. Dat wij niet veel geslapen hebben tja dat nemen we er dan maar bij. Dat loslaten da's niet zo makkelijk. Naar Clouseau geweest :ook kei neig en verder heeft ze goed bijgeslapen, opgeruimd (eindelijk), Engels geleerd enz ... Terug naar school liep de eerste dag al mis:sneeuwellende en ze geraakten niet ver met de auto maar deden er wel 3 u over om terug thuis te geraken van Lubbeek. Sarah klaagde wel van de kou in haar been en van spierpijnen in haar been. Tja daar zit titanium in en dat zal met die koude ook wel kou krijgen en niet zo vlug opwarmen 't is per slot van rekening nog steeds een vreemd voorwerp dat in dat been zit, dus extra legging onder jeans aangedaan om toch maar dat been warmer te houden. Verder is alles nog stabiel. Minder goed nieuws kregen we van aan de kust,ons bomma haar zus, mijn mémé(doopmeter), moet een zware operatie ondergaan rond half januari. Beter was het nieuws dat ik vanuit Tunesië kreeg van mijn Yoske, mijn schoondochter : ik word ergens in juni van dit jaar ... grootmoeder ! Ik had thans gezegd niet voor mijn 60ste, maar ja we zullen er ons maar bij neerleggen. Sarah was al aan het dagdromen dat ze haar nichtje of neefje, wat het ook zal worden, Nederlands zou leren. Ik vrees dat we dat kind niet zo veel zullen zien. Vandaag met ons bomma naar de specialist geweest ivm haar helse rugpijnen, want dat is niet te doen - de oorzaak kunnen ze niet wegnemen maar ze zouden die pijn toch onder controle moeten kunnen houden en... ? Die moet volgende week ook opgenomen worden voor een aantal onderzoeken en met het oog op pijncontrole wat dat ook moge worden. Maw we kunnen weer een rood kruis boven de deur gaan hangen, ons mémé, ons bomma.... het jaar is weer goed ingezet precies en nu maar duimen dat dat allemaal goed komt.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo , per stom toeval op je blog uit gekomen . Wie ik ben ? Laura's mama (circuit zolder) Je schrijft heel leuk ondanks de moeilijkheid die erachter zit , en ja hoor heeel veel is absoluut herkenbaar .
Zeg maar tegen Sara dat de pijn in het been met koude heel normaal is zij had daar ook enorm last van , net of ze vanbinnen uit aan het bevriezen was . Och ze kunnen er maar eens om lachen ...Groetjes aan iedereen en een fantastisch nieuw gezond jaar op de valreep gewenst!!! En SEE YOU IN ZOLDER ?